گوشی ویپ
گوشی ویپ بر خلاف تلفن های سنتی که ارتباط خودشون رو با خط تلفن یا مرکز سانترال از طریق کابل مسی و سیگنال های آنالوگ، برقرار میکردند، میباشد و از کابل شبکه و یا Wifi برای اتصال به شبکه و سرور استفاده میکنند. باید در نظر داشت که شما برای استفاده از گوشی ویپ نیاز به یک مرکز تلفن ویپ و یا یک سرور ویپ دارید. بدون داشتن سرور و یا مرکز تلفن ویپ امکان استفاده از این تلفن ها وجود ندارد. ممکن است کاربران با تهیه خط سیپ، توسط شبکه به سرور آنها متصل شده و عملا نیاز به سرور ویپ نداشته باشند و فقط باید تنظیمات مربوطه را روی گوشی ویپ خود ست کنند.
به واسطه ماهیت گوشی ویپ، کاربران هنگام استفاده از این تلفن ها به امکانات و مزایای زیادی میرسند که اولین قابلیت استفاده از این تلفن ها، انتقال و جابجایی آسان آنها میباشد که میتوان به آسانی در شبکه جابه جا یا منتقل کرد. به عنوان مثال، فرض کنید یک کارمند قصد دارد از طبقه دوم به طبقه پنجم منتقل شود. در این مورد کافیست تلفن ویپ خود را از روی میز خود برداشته و به پورت شبکه روی میز جدیدش بزند. این در حالی است که در سیستم های کابلی قدیمی کار به این سادگی امکان پذیر نبود.
امروزه در تمام مجموعه ها وجود کابل کشی شبکه برای کاربران امری اجتناب ناپذیر بوده و بیشتر سیستم های کامپیوتری برای اتصال به شبکه از بستر شبکه ویپ استفاده میکنند. اغلب گوشی های ویپ دو پورت شبکه در پشت خود دارند که یک پورت برای ورود و یک پورت برای خروج در نظر گرفته شده که شما در این زمان میتوانید از همان کابل شبکه کامپیوتر برای تلفن خود نیز استفاده کنید. کابل از قسمت ورودی وارد تلفن IP میشود و سپس با یک پچ کورد میتوانید اتصال کامپیوتر خود را به شبکه از خروجی تلفن برقرار کنید که در این حالت نیاز به کابل کشی دوباره برای تلفن نیست.
همچنین میتوان به کاهش هزینه در مجموعه نیز اشاره کرد که این مزیت برای شرکت ها و مجموعه هایی که دارای چندین شعب هستند بسیار مشهود است. اغلب شرکت ها با شعب دیگر خود، دارای یک بستر شبکه میباشند و همچنین از آنجایی که معمولا تجهیزات و امکانات در شعبه مرکزی وجود دارد، در شعب دیگر فقط کافیست از تلفن های VoIP استفاده گردد که در این صورت هزینه راه اندازی سیستم سانترال در شعب را دیگر نخواهید داشت. ضمنا هزینه های جاری شما که به منظور ارتباط تلفنی با شعب تحمیل میشد نیز به صفر میرسد.
انواع گوشی ویپ
گوشی ویپ دارای انواع مختلفی میباشند که شامل تلفن های کارمندی، تلفن های اپراتوری و مدیریتی، گوشی ویپ بی سیم و تلفن های کنفرانسی میباشند که با توجه به قابلیت ها و امکاناتی که ارائه میدهند، دسته بندی میگردند. در این میان دو برند معروف گرنداستریم و یالینک که در زمینه تولید تجهیزات شبکه بسیار قدرتمند بوده و به تولید انواع تلفن ها و تجهیزات ویپ با قابلیت های بینظیری پرداخته اند، به تولید گوشی ویپ گرنداستریم و گوشی ویپ یالینک که از پرفروش ترین محصولات ویپ و گوشی های کاربر پسند میباشند نیز رسیده اند که در میان کاربران بسیار محبوب میباشد.
این دو برند گرنداستریم و یالینک به تولید انواع تلفن تحت شبکه با قابلیت های بسیار کارآمد برای کاربران میپردازد و قادر به برطرف نمودن نیاز های کاربردی کاربران از قبیل پاسخ دهی همزمان به چند تماس و اکانت، توانایی برقرار نمودن کنفرانس های صوتی و تصویری، قرار دادن کلید های شماره گیر سریع جهت راحتی کار کاربران و همچنین بسیاری از قابلیت های دیگر میباشد. این دو کمپانی با گذشت زمان، به تولیدات خود، قابلیت های بیشتری داده و روز به روز پیشرفته تر و متناسب با نیازهای جدید کاربران میگردد.
لازم به ذکر است، امروزه با پیشرفت سریع تکنولوژی بسیاری از شرکت ها و سازمان ها به سمت سیستم تلفنی ویپ حرکت کرده اند و سعی در آپدیت مراکز خود کرده اند. سیستم سانترال ویپ دارای مزیت های بسیاری میباشد که در طولانی مدت باعث کاهش هزینه های اضافی در مجموعه میشود. ما در این بخش استفاده از گوشی ویپ دست دوم را به کارفرمایانی که محدودیت در هزینه های مجموعه دارند، توصیه مینماییم. گوشی ویپ استوک هایی که در مجموعه ما به فروش میرسد با ضمانت سلامت کالا به دست مشتریان عزیز مجموعه رسیده و جزء به صرفه ترین انتخابات یک مجموعه میتواند باشد.
همانطور که گفته شد، انواع گوشی ویپ قیمت های مختلفی باتوجه به قابلیت های قابل ارائه و مدل های تولید شده دارند و به عبارتی، اختلاف قیمت گوشی ها به دلیل دسته بندی های مختلف آن میباشد و همانطور که مشهود است، گوشی ویپ مدیریتی و کنفرانسی از گوشی های کارمندی و ساده قیمت بالاتری داشته و پایین ترین قیمت گوشی ویپ نیز به گوشی ویپ کارکرده متعلق میشود.