نمایش 1–16 از 55 نتیجه
فیلتر های فروشگاه
برند
ترانک، ترانک ها کانال هایی هستند که برای عبور کابل شبکه و نصب اتصالات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند که علاوه بر جلوگیری از تجمع کابل ها بر روی دیوار، این قابلیت را دارند که در طول مسیر و در صورت تمایل بر روی آنها خروجی های متعددی مانند برق، تلفن، شبکه و مکانیسم های دیگر ایجاد کرد. ترانک معمولاً زمانی استفاده می شود که به هر دلیلی امکان تخریب دیوار برای قرار دادن سیم کشی و کلید پریز وجود نداشته باشد.
مشخصات ترانک
ترانک، ترانک یک قطعه مستطیل شکل است که اغلب از PVC یا UPVC ساخته می شود. این محصولات کابل شبکه و کابل برق را محافظت می کند. این امر باعث افزایش نظم و زیبایی مجموعه می شود. این گونه سیم ها و کابل ها دور از دسترس افراد قرار می گیرند و در برابر آنها محافظت می شوند. برخی از شرکت های تولیدی ترانک این محصولات را به صورت غیر قابل اشتعال می فروشند. این گونه ها را می توان در دمای بالا استفاده کرد. ترانک ها در رنگ های سفید، خاکستری، سیاه و گاهی چوبی موجود هستند.
ترانک ها پریزهای برق، تلفن، شبکه و سایر موارد را در طول مسیر خود فراهم می کنند. در واقع این موضوع باعث ایجاد تفاوت بین داکت و ترانک می شود. ترانک ها توسط شرکت هایی با ابعاد مختلف از نظر عمق، عرض و اندازه درب ساخته و عرضه می شود. عرض های رایج در بازار ایران تنه هایی با عرض 80، 105، 150 و 195 میلی متر هستند که مورد استقبال بسیاری از مصرف کنندگان قرار گرفته است. ترانک ها نیز دارای عمق های متفاوتی هستند که با توجه به حجم کابل عبوری از محفظه صندوق، مصرف کننده با توجه به نیاز خود نوع تنه را انتخاب می کند. عمق بدنه 50 میلی متری رایج ترین عمق در بازار ایران است.
هنگام خرید ترانک، اگر عباراتی مانند 50*105 (صد و پنجاه و پنجاه) را مشاهده کردید، توجه داشته باشید که عدد اول به پهنای بدنه ترانک و عدد دوم به عمق آن اشاره دارد. تنه ترانک به صورت استاندارد توسط شرکت های سازنده با طولی معادل 2 متر تولید می شود که در صورت نیاز کاربری به تنه 1 متری باید یک شاخه دو متری تهیه و به طول دلخواه خود برش دهد. درب های ترانک از نظر ابعاد و انعطاف به قسمت های مختلفی تقسیم می شوند. به طور کلی کمپانی های سازنده ترانک، به هنگام تولید آن ها درب و بدنه ترانک را به عنوان دو محصول کاملاً مجزا تولید می کنند.
تا در صورت نیاز کاربر به تعویض درب ترانک به دلایل مختلف (اشتباه در برش هنگام نصب یا نیاز به کم و زیاد کردن چند کادر و مکانیزم از روی ترانک) که در این حالت مصرف کننده می تواند در صورت نیاز مجدداً به خرید درب مورد نظر خود اقدام کند که لازم است هنگام خرید از عرض درب مورد نیاز ترانکینگ خود آگاه باشد تا به مشکلی در هنگام نصب مجدد برنخورد. در این میان شرکت ها درب ها را در دو نوع “درب نرم” و “درب سخت” تولید می کنند. در اکثر ادارات و بانک ها از این سیستم برای سازماندهی سیم های روی دیوار و اتصال سیستم های کارکنان به برق، کابل شبکه و تلفن ویپ استفاده می شود.
اجزای داخلی ترانک
ترانک، وقتی صحبت از ترانک به میان می آید، هدف فقط جعبه کابل نیست. در واقع ترانکینگ شامل اجزای مختلفی (مانند گوشه های بیرونی و داخلی، سه راهی ترانک، قسمت های اتصال بدنه و درب و…) با عملکردهای متفاوتی است که هر یک از این ابزارها در انعطاف و زیبایی آن نقش بسزایی دارند. در ادامه به معرفی متعلقات ترانک میپردازیم. گوشه داخلی: از گوشه داخلی برای اتصال دو ترانک در گوشه های 90 درجه داخلی دیوار استفاده می شود.
زاویه خارجی: از زاویه خارجی برای اتصال دو ترانک در گوشه های 90 درجه بیرونی دیوار استفاده می شود. زاویه تخت: برای اتصال عمودی و تغییر جهت ترانک در همان صفحه استفاده می شود. سه راهی ترانک: برای ایجاد انشعاب در مسیر Trunk از سه راهی استفاده میکنیم. درزگیر: از این قسمت برای پرکردن درز بین بدنه ها و درب صندوق استفاده می شود. درزگیر دارای سه قسمت است که قسمت اصلی روی ترانک و دو قسمت دیگر برای زیبایی ترانک در لبه های ترانک قرار می گیرد.
مسدود کننده: برای حفظ ایمنی از این قطعه برای پوشاندن ابتدا و انتهای ترانک و یکدست شدن ظاهر کار نیز استفاده می شود. پارتیشن: از این قسمت برای تقسیم محیط داخل ترانک به دو یا چند قسمت جهت سازماندهی سیم کشی و یکپارچه سازی آن (مثلا ایجاد مسیرهای مجزا برای سیم برق و کابل شبکه و غیره برای جلوگیری از ایجاد نویز در شبکه) استفاده کنید. فریم: ماژول صندوق عقب محفظه ای است که روی بدنه صندوق عقب قرار می گیرد تا بتوان کلید و سوکت، کیستون را در آن قرار داد.
این قطعه در انواع 2، 4، 6 و 8 ماژول تولید می شود. فضای مورد نیاز برای نصب پریزهای تلفن، برق و شبکه با سایز استاندارد 45*22.5 میلی متر یک ماژول و پریزهای عریض با سایز استاندارد 45*45 میلی متر 2 ماژول می باشد. قطعات و لوازم جانبی ترانک قطعات و کانکتورها: قطعاتی مانند کیستون ها، کلیدها و پریزهایی که تجهیزات خود را به آنها وصل می کنیم.
کلام پایانی
ترانک، ترانک شبکه در واقع یک کانال عریض است که می توان آن را مستقیما بر روی انواع سوکت ها و مکانیزم ها نصب کرد. روش کار ترانک به این صورت است که ابتدا باید قاب را روی ترانک نصب کنیم و سپس سوکت های مربوطه و کیستون را روی قاب وصل کنیم. سیستم ترانکینگ از ورود گرد و غبار یا آب به داخل کابل ها جلوگیری می کند.
ترانک محفظه ای است که معمولاً دارای قسمت مستطیلی است که دارای یک ضلع متحرک است که برای محافظت از کابل ها در ناحیه پشتیبانی شبکه و ایجاد فضای لازم برای سایر تجهیزات شبکه استفاده می شود. از ترانکینگ زمانی استفاده می شود که امکان تخریب دیوارها وجود نداشته باشد و به هر دلیلی نصب کلید و پریز و سیم کشی در داخل دیوار امکان پذیر نباشد. در این صورت امکان تخریب دیوارها از نظر هزینه و زمان مقرون به صرفه نیست به همین دلیل در این شرایط از ترانکینگ استفاده می شود.
در اکثر ادارات و بانک ها از این سیستم برای سازماندهی سیم های روی دیوار و اتصال سیستم های کارکنان به برق، کابل شبکه و تلفن ویپ استفاده می شود. شما در این دسته بندی می توانید انواع این محصولات را مشاهده نمایید همچنین برای خرید سایر محصولات و تجهیزات شبکه به سایت ایمن ارتباط مراجعه نمایید.
سوالات متداول
ترانکینگ چیست؟
ترانکینگ یک لوله پلاستیکی یا فلزی است که به عنوان ایستگاهی برای عبور پیوندها استفاده میشود. ترانک از پیوندها محافظت میکند و همه آنها را با هم نگه میدارد.
چند نوع ترانک داریم؟
ترانکینگ دیواری، ترانکینگ دفنی و ترانکینگ ستونی.
ماژولار بودن ترانکینگ یعنی چه؟
کلید و پریز روی ترانکینگ قابل نصب است و هر جایی میتوانیم تعداد کلید و پریز رو روی ترانکینگ زیاد کنیم. فقط برای این کار به کادر ماژول نیاز داریم.