نمایش 1–16 از 42 نتیجه
فیلتر های فروشگاه
فیلتر براساس قیمت:
برند
طول کابل
پاور ماژول، پاور ماژول یکی از لوازم جانبی رک شبکه است که برق تولید نمی کند. اما توان منبع را به صورت مدیریت شده در بین تجهیزات شبکه توزیع می کند. معمولا شبکه های بزرگ منابع برق دیگری برای مواقع اضطراری دارند و استفاده از این تجهیزات می تواند توزیع برق را مدیریت کند. به خصوص انواع هوشمند ماژول های قدرت. یک ماژول برق مناسب به شما امکان نظارت، مدیریت و کنترل قدرت دستگاه های مختلف را می دهد.
پاور ماژول چیست
پاور ماژول، در واقع پاور ماژول قطعه ای است که تعدادی پریز روی آن تعبیه شده است. پاور ماژول یک وظیفه بسیار مهم دارد که تامین برق اجزای داخلی رک است. معمولا پاور ماژول ها از منبع تغذیه بهره مند هستند. سرورهای برق یا دستگاههای نصب رک به دو ماژول برق مختلف متصل میشوند. ماژولهای درون خطی را میتوان با فیوز مینیاتوری یا با کابل عرضه کرد و معمولاً از جنس آلومینیوم هستند.
زمانی که به یک راه حل خیلی مطمئن برای سوئیچینگ با توان بالا نیازمند شدید می توانید از ماژول های برق که در بیشتر موارد بهترین و مطمئن ترین گزینه هستند استفاده کنید. ماژول های قدرت، قطعات الکتریکی با توان بالا هستند که شامل یک یا چند جزء هستند که در یک واحد عملکردی و ایزوله ترکیب شده اند. پاور ماژول ها ممکن است در سایز های کوچکی تولید شده باشند، اما این محصول از بهترین گزینه ها برای دستگاه هایی با ولتاژ بالا می باشد. اطمینان به آنها یک عامل انگیزشی برای استفاده کاربران از پاور ماژول است.
پاور ماژول ها که از اساسی ترین تجهیزات شبکه هستند در زمینه های مختلف کارایی دارند همچنین برای دستگاههای سوئیچینگ قوی ترین نیرو هستند. پاور ماژول جزئی از تجهیزات شبکه می باشد که وجود آن در شبکه ضروری است. اولین تعریف از پاور ماژول دارا بودن چندین خروجی مختلف آن می باشد همچنین از کارایی این محصول می توان به توضیع برق در رک ها اشاره نمود. در این میان برخی از تجهیزات شبکه دارای پاور ماژول می باشند که شامل سوئیچ شبکه، پچ پنل ها، روترها و سرورها هستند.
از دیگر کارایی های اصلی پاور ماژول می توان به کنترل جریان الکتریکی اشاره نمود. در رک ها معمولا دو نوع برق مورد استفاده قرار می گیرد که این دو یکی به برق شهر و دیگری به برق یو پی اس متصل می شود. قطعا شما عزیزان می دانید که تجهیزات داخل رک با برق کار می کنند. اگر بخواهیم تمامی این تجهیزات را به صورت جداگانه به پریز متصل کنیم هم فضای بیشتری نیاز هست هم ظاهر خوبی ندارد و شبکه را به هم میریزد بنابراین استفاده از پاور ماژول منطقی ترین راه است زیرا با پیچ کردن پاور ماژول داخل رک شبکه، برق تمام تجهیزات داخل رک تامین می شود.
پاور ماژول و خرید انواع پاورماژول
پاور ماژول، پاور ماژول های برق شبکه انواع مختلف دارند که شامل رک اوت، رک، رک دیواری، رک مخابراتی و رک شبکه می باشند. اصلی ترین تفاوت انواع آن ها در تعداد پورت می باشد که همین کارایی های آن ها را با هم متفاوت می کند. پاور ماژول 3 پورت، پاور ماژول با 6 پورت، پاور ماژول با 8 پورت، پاور ماژول با 9 پورت از کاربردی ترین آن ها می باشند. پاور ماژول ها علاوه بر تعداد پورت از نظر تعداد یونیت نیز با هم متفاوت هستند و در آخر پاور ماژول ها با توجه به شرکت سازنده، تعداد پورت های برق، نوع پورت، با کلید برق، با سیم زمین، فیوز دار و همچنین ارتفاع های مختلف متفاوت است.
پاور ماژول ها انواع مختلفی دارند که برخی قابل نصب در رک هستند و برخی دیگر قابل نصب نیستند و برخی از پاور ماژول ها تحت شبکه LAN یا SNMP می باشند. به طور کلی، ماژول های برق یا منابع تغذیه به دو صورت خطی و سوئیچینگ تولید و به بازار عرضه می شوند. در منبع تغذیه خطی، ولتاژ و جریان خروجی با تغییر ولتاژ ورودی به صورت خطی تنظیم می شود، در صورتی که در منبع تغذیه سوئیچینگ، ولتاژ و جریان خروجی به کمک کلید الکترونیکی قابل تنظیم است.
در نهایت استفاده از ماژول برق یا منبع تغذیه باعث عملکرد بهتر و کارایی گسترده تر دستگاه های الکترونیکی می شود همچنین به دلیل وجود قابلیت های حفاظتی و تثبیت ولتاژ از خرابی و آسیب دستگاه ها جلوگیری می شود. اکثر PDU های جدید و پیشرفته به شما امکان می دهند یک شبکه زنجیره ای را به هم متصل نموده و شما فقط به یک پورت و یک آدرس IP برای چندین PDU نیازمند هستید. برای شبکه های ساده و کوچک، انواع PDU های غیر هوشمند و بدون قابلیت کنترل در بازار موجود است که معمولا ارزان تر و به صرفه تر می باشند.
نتیجه گیری
پاور ماژول، پاور ماژول که pdu نیز نامیده می شود، وظیفه توزیع توان بین تجهیزات رک شبکه را دارد. در واقع پاور ماژول دستگاهی است که در مراکز داده استفاده می شود و برق را به درستی بین تجهیزات سرور توزیع می کند. شکل اصلی و رایج پاور ماژول رک، نواری از نقاط برق برای دستگاه های مرکز داده است که نیازی به نظارت یا دسترسی از راه دور ندارند و باید مستقیماً به برق وصل شوند.
می توانید پاور ماژول را روی انواع رک های شبکه مانند قفسه های ایستاده یا قفسه های دیواری نصب کنید. خوشبختانه این تجهیزات از امنیت کافی برای قرار گرفتن در رک در کنار سایر تجهیزات شبکه برخوردار است. PDU ها معمولاً مستقیماً روی دیواره رک ها نصب می شوند. تفاوت اصلی بین قدرت های ماژول در تعداد پورت ها و واحدهای آنهاست. متداول ترین ماژول های برق مورد استفاده در تعداد پورت ها متفاوت هستند.
برخی از مدل های وارداتی امکان کنترل از راه دور را نیز ارائه می دهند. برای انتخاب پاور ماژول مناسب ابتدا باید به اندازه و شکل شبکه توجه کرد و بر اساس آن یکی از انواع پاور ماژول افقی یا عمودی را با تعداد پورت مناسب خریداری کرد. شما دوستان و همراهان همیشگی ایمن ارتباط می توانید برای مشاهده انواع پاور ماژول و خرید رک به فروشگاه آنلاین ایمن ارتباط مراجعه نمایید.
سوالات متداول
آیا نوع خروجی پاور ماژول ها با هم فرق می کنند؟
بله، ماژول های برق بر اساس نوع خروجی متفاوت هستند. البته در اکثر مدل ها از چندین نوع خروجی استفاده می شود.
جنس بدنه ی پاور ماژول ها از چیست؟
اکثر پاور ماژول های موجود در بازار از آلومینیوم ساخته شده اند که بادوام هستند. علاوه بر این، ظاهر بهتری به پاور ماژول می دهد. اما انواع پلاستیکی و فولاد روکش دار این محصول نیز در بازار موجود است.
چه مواردی روی قیمت پاور ماژول تاثیر دارد؟
برند، تعداد پورتها، فیوز داشتن و مجهز بودن به کلید قطع و وصلی برق.
پرفروشترین پاور ماژول بازار چند پورتی است؟
پاور ماژول 8 پورت از پرفروشترین های بازار است.