مقالات

قیمت سوئیچ شبکه

قیمت سوئیچ شبکه

درباره قیمت سوئیچ شبکه

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در عرصه ارتباطات، نیاز به شبکه های کامپیوتری در هر مکانی خصوصا سازمان ها و کسب و کارها حس میشود. اگر شما هم به فکر ارتقای ارتباطات خود باشید قیمت سوئیچ شبکه موضوعی است که باید از آن اطلاع داشته باشید. زیرا سوئیچ شبکه یکی از اجزای بسیار مهم هر شبکه است که مانند قلب شبکه کامپیوتری شما، پیوسته در حال ارسال بسته های داده به دستگاه های مختلف موجود در شرکت شما مانند تلفن ویپ، آیپی فون و پرینترها یا سایر دستگاه ها میباشد. پیش از این در مقالات پیشین مجموعه ایمن ارتباط، راجع به سوییچ شبکه و انواع آن، همچنین مزایای بسیار کاربردی آن جهت خرید سوئیچ شبکه مطابق با نیازهای شرکت و سازمان شما، اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار دادیم.

در این مقاله نیز بر آن داریم به بررسی مؤلفه های تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه بپردازیم. شایان ذکر است که مجموعه ایمن ارتباط به عنوان یک شرکت پیشرو در زمینه تجهیزات ویپ، سالهاست که به ارائه و فروش سوییچ شبکه برندهای مختلف با منصفانه ترین قیمت موجود در بازار میپردازد. قیمت سوئیچ شبکه با توجه به موارد متعددی معین میشود. در ادامه به بررسی این موارد به تفضیل میپردازیم پس برای کسب اطلاعات جامع راجع به قیمت سوئیچ شبکه در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

اما در ابتدا به توضیح مختصری راجع به اینکه سوئیچ شبکه چیست میپردازیم. دستگاه های مختلف موجود در هر شبکه ای با استفاده از یک دستگاه الکترونیکی که سوییچ شبکه نامیده میشود به هم متصل می شوند. به بیان ساده سوئیچ شبکه یک رابط میان پورت دستگاه های انتقال دهنده ی داده است. به این صورت که اگر یک دستگاه در شبکه کامپیوتری وجود داشته باشد و بخواهد داده ای را به یک دستگاه دیگر انتقال بدهد، سوییچ شبکه داده را دریافت کرده و یا استفاده از عمل سوئیچینگ آن را به پورت دستگاه گیرنده می فرستد یعنی در عمل به عنوان یک انتقال دهنده اطلاعات و داده ها عمل میکند.قیمت سوئیچ شبکه

مؤلفه های تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه

  • برند سوئیچ شبکه

اولین گزینه تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه کمپانی و برند تولید کننده آن است. کمپانی های معتبری در سراسر جهان در حال تولید سوئیچ شبکه هستند که طبیعتا با توجه به کیفیت مواد اولیه ای که هر کدام استفاده میکنند و همچنین نحوه ارائه محصول، قیمت های متفاوتی را عرضه میکنند. به عنوان مثال سوئیچ شبکه کی دی تی که یک برند ایرانی میباشد دارای پردازشگر های Realtek تايوان به همراه چيپست هاي Marvell برای پورت های SFP هستند. همچنین پورت های فيزيكی شبكه در اين سوييچ شبکه پوشیده شده با روكشي از طلا به ضخامت 50 ميكرون است که باعث ایجاد مقاومت در برابر رطوبت و سولفاته شدن میشود.

به علاوه سوئیچ های کی دی تی دارای ال ای دی نمايشگر بر روی خود می باشند. لازم به ذکر است که ترانسفورمرهای ايزولاسيون پورت ها از برند Trxcom تهيه مي گردد كه عموما به جز سوييچ شبکه هاي رده بالای دنيا، ساير كمپانی های تولید کننده از اين قطعات در محصولات خود استفاده نمیکنند. و عملا اين موضوع باعث ایجاد اختلاف منطقی در بهای تمام شده اين محصولات ايجاد میشود. نحوه ارائه هر کمپانی هم در معین کردن قیمت سوئیچ شبکه موثر است. این یعنی اگر یک کمپانی به طور مستقیم اقدام به فروش محصولات خود کند طبیعتا قیمت تمام شده برای مشتری کمتر خواهد بود زیرا واسطه ها کمتر هستند. اگرچه اینکه تعداد واسطه ها صفر باشد در بسیاری از موارد ممکن نیست.

  • نوع سوئیچ شبکه

سوئیچ شبکه انواع مختلفی دارد و به دسته های زیادی تقسیم بندی میشود. در یک دسته بندی کلی سوئیچ شبکه ها اعم اند از: سوئیچ شبکه مدیریتی، سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، سوئیچ شبکه Poe و سوییچ شبکه اترنت. همچنین خود این دسته ها به زیر گروه های بیشتری قابل اختصاص میباشند. به عنوان مثال خود سوئیچ شبکه مدیریتی به دو گروه سوئیچ شبکه مدیریتی هوشمند و سوئیچ شبکه مدیریتی انترپرایزی تقسیم میشود. هر کدام از این سوئیچ شبکه ها قیمت های متفاوتی دارند. به طور کلی سوئیچ شبکه های مدیریتی امکانات و مزایای بیشتری ارائه میدهند، بنابراین طبیعتا قیمت سوئیچ شبکه مدیریتی بالاتر است. و در مقابل سوئیچ شبکه های غیرمدیریتی که دارای ویژگی های ساده تر میباشند از قیمت کمتری برخوردار هستند. در ادامه میخواهیم بررسی کنیم که هر یک از سوئیچ های مذکور چه ویژگی هایی را ارائه میدهند.قیمت سوئیچ شبکه

انواع سوئیچ شبکه

  • سوئیچ شبکه مدیریتی

سوئیچ شبکه مدیریتی علاوه بر اینکه تمام قابلیت های سوئیچ غیرمدیریتی را ارائه میدهد، ویژگی های برتری نیز دارد. از مهم ترین ویژگی ها می توان به قابلیت کانفیگ کردن، مانیتور کردن، مدیریت و غیره اشاره کرد. در صورتی که از این نوع سوئیچ شبکه استفاده کنید کنترل بیشتری روی داده ها پیدا میکنید. حتی می توانید برای دسترسی به داده ها سطح های مختلفی را تعریف کنید. نکته حائز اهمیت در ارتباط با استفاده از این نوع سوییچ شبکه این است که این سوئیچ پیچیدگی های خاص خود را دارد و استفاده از آن راحت و ساده نیست. به علاوه سوئیچ شبکه مدیریتی از قابلیت مانیتورینگ بهره میبرد که برای ارائه این ویژگی باید از پروتکل SNMP استفاده کند.

  • سوئیچ شبکه غیر مدیریتی

اگر به دنبال تهیه سوئیچ شبکه برای خانه یا شرکت با ابعاد کوچک خود هستید، استفاده از سوئیچ شبکه غیرمدیریتی را پیشنهاد میکنیم. یکی از مهم ترین ویژگی های این سوئیچ شبکه ها قابلیت Plug and Play بودن آن ها است. دلایل خرید این نوع سوئیچ شبکه برخورداری از کانفیگ ثابت می باشد. بنابراین به کانفیگ کردن مجدد احتیاجی ندارید. همچنین سوئیچ شبکه غیرمدیریتی سبب ارتباط اتوماتیک و خودکار دستگاه های موجود در شبکه می شود.

  • سوئیچ شبکه POE

تفاوت عمده سوئیچ شبکه POE با انواع دیگر سوئیچ این است که سوئیچ POE دارای قابلیت Power over Ethernet است. این موضوع به این معنی است که می توانید دستگاه ها را با استفاده از کابل های شبکه تغذیه کنید و احتیاجی به پریز برق در نزدیک دستگاه های خود نداشته باشید. یک سوئیچ شبکه POE برقی را فراهم می کند که می توان از آن برای راه اندازی دستگاه های دیگر از طریق کابل اترنت استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *