مقالات

تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ

تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ

تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ

ایمن ارتباط در این مقاله سعی به معرفی تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ یا به عبارتی از نسل قدیمی تلفن ها تا به حال خواهد داشت. سالهای سال است که بسیاری از کسب و کارها برای ادامه فعالیت ها و تجارت خود از سیستم های تلفنی و اینترنتی استفاده نموده و با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی، به روز شدن اتوماسیون اداری و همچنین دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده‌ برای فعالیت بهتر، باعث شده سازمان‌ها به استفاده از فن‌آوری‌های جدید ارتباطی رو بیاورند.

در ابتدا تلفن هایی که استفاده میشد، همان تلفن های قدیمی و خط شهری که از ابتدای کودکی دیده ایم بود به عبارتی میتوان گفت تلفن های آنالوگ مترادف با تلفن های ثابت است که بیشتر ما با آنها بزرگ شده ایم و نسبت به آنها شناخت کامل داریم. این گوشی ها سیگنال های صوتی را از طریق یک سری جعبه های سوئیچ فیزیکی در امتداد سیم های مسی ارسال می کنند تا تماس ها را بین دو تلفن متصل کنند.  همانطور که در مقاله های پیشین تلفن ویپ نیز گفته شد در ابتدا تمامی مشاغل از سیستم ها و تلفن آنالوگ قدیمی که بدون نیاز به مرکز و اینترنت بوده اند استفاده میکردند که این سیستم با مشکلات بسیاری درگیر بود. این مشکلات در ابتدا شامل سیم کشی های زیاد مجموعه میشد به این صورت که برای تمام کارکنان مجموعه به ازای هر تلفن باید کابل کشی صورت میگرفت و به نسبت اضافه شدن هر کارمند جدید به مجموعه باید کابل کشی های جدید نیز صورت میگرفت و همچنین کارمندانی که قصد جابه جایی از طبقه یا مکانی به طبقه یا مکانی دیگر را داشتند باید تمامی این کابل کشی ها از نو صورت گرفته و کابل کشی جدید برای منطقه ای که تلفن قرار میگرفت انجام میشد.

از دیگر مشکلات تلفن های آنالوگ که یکی از مهم ترین مشکلات این تلفن ها و سیستم به حساب می آمد، اشغال شدن خطوط و عدم توانایی پاسخ دهی به تماس های دیگر میباشد. در تلفن های قدیمی آنالوگ تماس های ورودی در صورت اشغال بودن داخلی ها از دست رفته که این امر موجب افت فروش و فعالیت مجموعه ها میگشت. لازم به ذکر میباشد هنگام استفاده از تلفن های آنالوگ کاربرانی که نیاز به قابلیت ضبط تماس و مکالمه را دارند باید با پرداخت هزینه و خرید دستگاه های ضبط مکالمه به این قابلیت دست پیدا کنند چون تلفن های آنالوگ به صورت اولیه این امکان را ندارند و همچنین زمانی که بحث استفاده از تلفن های آنالوگ به وسط می آید کیفیت صدا بیشترین چیزی میباشد که ذهن کاربران را به خود مشغول کرده و از استفاده این سیستم دلسرد مینماید.

تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ

حال با گذشت زمان و به روز شدن اطلاعات و تولید تلفن های جدید در زمینه تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ، تمامی مشاغل و کاربران به نسل جدید تلفن ها که تلفن های ویپ نامیده میشوند روی آورده و از این نوع سیستم تلفنی مجهز به اینترنت استفاده مینمایند. کلمه ویپ مخفف «Voice over Internet Protocol» به معنای انتقال صدا در بستر شبکه کامپیوتری یا اینترنت است که با نام تلفن اینترنتی یا IP تلفنی نیز از آن یاد می شود. این تکنولوژی امکان استفاده از اینترنت به منظور برقراری مکالمات تلفنی را فراهم کرده و در مقایسه با تلفن‌های سنتی مبتنی بر خطوط سیم، از فناوری دیجیتال استفاده می‌کند. فناوریVoIP  شامل هیچ فناوری آنالوگ یا سوئیچ نمی شود و با تبدیل تماس ها به سیگنال های دیجیتال، تماس ها را از طریق اینترنت متصل می کنند و همچنین برای برقراری و دریافت تماس به امکاناتی فراتر از اتصال به اینترنت و یا رایانه، تلفن دفتر یا تلفن هوشمند نیاز ندارند.

مزایای استفاده از تلفن voip در گروه تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ

قابلیت هایی که تلفن ویپ به کاربران میبخشد بسیار بی انتها و کاربردی میباشد که در این مقاله ما به چند ویژگی اشاره مینماییم که تفاوت بین تلفن ویپ و آنالوگ را مقایسه نماییم. از این قابلیت ها میتوان به عدم نیاز به کابل کشی مجزا این تکنولوژی جهت انتقال ارتباطات تلفنی از بستر شبکه استفاده کرده و هزینه و زمان کابل کشی و همچنین دردسر کابل کشی در صورت نقل مکان اشاره نمود که برای جابجایی کاربران نیازی به هیچگونه سیم کشی نمیباشد و همچنین هنگام نصب تلفن سانترال ها و سیستم ویپ علاوه بر روش حضوری، به صورت ریموت از راه دورهم میتوان نصب نمود که این قابلیت راحتی کار و رفع بروز هر گونه مشکل فنی، قطعی و … در هر ساعت از شبانه روز، با استفاده از ریموت از راه دور با کارشناسان فنی به همراه می آورد.

همانطور که گفته شد در سیستم قدیمی آنالوگ تماس های ورودی در صورت اشغال بودن داخلی ها از دست میرفت در حالی که با استفاده از تلفن های VOIP در صورت اشغال بودن خطوط، تماس فرد از دست نرفته و امکان رسیدگی به چند تماس با هلد تماس کنونی و حتی در صورت عدم پاسخ دهی به تماس، هدایت تماس ورودی به داخلی دیگر صورت میگیرد و همچنین میتوان به قابلیت ضبط تماس ها اشاره نمود که به صورت اولیه روی این تلفن ها بوده و در مرکز میتوان از این قابلیت استفاده نموده و مدیریت تماس را به بهترین صورت انجام داد.

تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ

در ادامه مبحث تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ یکی از مهم ترین قابلیت های این تلفن ها که میتوان به آن اشاره نمود امکان فعالیت و استفاده از خطوط از راه دور میباشد که برای کاربران با استفاده از موبایل و دسک تاپ نیاز به گوشی ویپ را برطرف می کند و این امر می تواند به صاحبان مشاغل در صرفه جویی هزینه ها کمک کند. کاربران به سادگی به جای استفاده از آیپی فون و حضور در مجموعه با استفاده از رایانه یا تلفن های همراه خود تماس برقرار میکنند که این امر انعطاف پذیری بیشتری را برای کارمندان از راه دور یا در حال حرکت فراهم می کند.

در پایان میتوان به قابلیت امکان برقراری کنفرانس های صوتی و تصویری نامحدود با افراد در هر نقطه دنیا اشاره نمود و همچنین این تلفن ها با کیفیت بسیار بالای خود به سرعت بین افراد محبوبیت پیدا کرده و تمامی مشاغل حرفه ای امروزه به استفاده از این تلفن های نسل جدید میپردازند که به دلیل قابلیت های زیاد و عدم پرداخت هزینه های جداگانه برای مجموعه ها انتخاب بهترین تلفن سانترال از آنالوگ تا تلفن ویپ و حتی میتوان گفت به صرفه ترین انتخاب نیز تلفن های ویپ میباشد. شما عزیزان با مطالعه مقاله تلفن ویپ یا آنالوگ میتوانید به سایر قابلیت ها و مقایسه تفاوت های دو سری تلفن های آنالوگ و ویپ بپرازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *