مقالات

دوربین تحت شبکه چیست

دوربین تحت شبکه چیست

دوربین تحت شبکه چیست سوالی میباشد که امروزه ذهن بسیاری از کاربران را هنگام راه اندازی سیستم تلفن ویپ خود درگیر نموده. برای ارائه توضیحات مناسب در پاسخ به سوال دوربین تحت شبکه چیست در ابتدا لازم است به معرفی دوربین تحت شبکه بپردازیم. دوربین سیپ نوعی از دوربین مداربسته میباشد که برخلاف دوربین مداربسته توربو اچ دی که انتقال اطلاعات را از طریق کابل انجام میدهد، اطلاعات را از طریق پروتکل شبکه انتقال می دهند. دوربین مداربسته تحت شبکه به نوعی یک کامپیوتر کوچک است که این توانایی را دارد تا پردازش تصاویر را در خود دوربین انجام دهد.

دوربین تحت شبکه چیست و چه کاربردی دارد

دوربین تحت شبکه چیست ! نوعی دوربین مداربسته و یکی از محصولات پرطرفدار کمپانی و نمایندگی گرنداستریم میباشد، به نوعی دوربین مداربسته گفته میشود که معمولاً برای سامانه‌های حفاظتی و نظارت تصویری استفاده می‌شود و برخلاف دوربین‌های مداربسته آنالوگ از پروتکل‌های شبکه و سانترال ویپ برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده میکنند. انواع دوربین سیپ از لحاظ ثبت و ذخیره تصاویر، به دو دسته تقسیم میشوند که دسته اول دوربین هایی هستند که برای ذخیره ی تصاویر به یک سیستم مرکزی (nvr) نیاز دارند در صورتی که برخی دیگر از این دوربین ها دارای رم بوده و میتوانند تصاویر را در رم خود بدون نیاز به nvr ذخیره نمایند.

کمپانی گرنداستریم در سال گذشته، یکی از تولیدات موفق و پرطرفدار مجموعه خود که دوربین تحت شبکه گرنداستریم میباشد را معرفی نموده که در میان کاربران بسیار پرطرفدار و دارای قابلیت های بیشمار میباشد. این دوربین ها به عبارتی توانسته امنیت و راحتی کاربران را در سطوح بالا برقرار سازد. کاربران با استفاده از دوربین تحت شبکه گرنداستریم و تلفن تحت شبکه با برنامه های موجود در گوشی ها میتوانند امنیت و مدیریت را بسیار آسان و تحت کنترل نمایند که این امر مدیریت و دسترسی آسان و امنیت بالای مجموعه امروزه برای مدیران بسیار حائزاهمیت و مهم میباشد.دوربین تحت شبکه چیست

در ابتدای امر که دوربین های تحت شبکه به بازار آمده بودند و سوال دوربین تحت شبکه چیست نیز بسیار در میان کاربران تکرار میشد، پهنای باند اینترنت در سراسر جهان پایین بود اختلاف زمان بسیار زیادی برای مشاهده تصویر ها به چشم میخورد اما با مرور زمان و افزایش سرعت اینترنت در سرتاسر جهان این مشکل نیز تا حدودی از بین رفت. دوربین تحت شبکه همانند انواع تلفن تحت شبکه و برخلاف دوربین های آنالوگ که برای انتقال تصاویر به کابل نیاز دارند، اطلاعات را از طریق شیکه اینترنت جابجا می کنند. این دوربین ها دارای قابلیت های زیادی میباشند که میتوان به جابجایی صدای دو طرفه از طریق شبکه، استفاده از شبکه های اینترنتی از جمله وای فای و برنامه های موبایلی، امنیت بسیار بالا و همچنین هوش مصنوعی این دوربین ها اشاره کرد.

دوربین تحت شبکه چیست و انواع آن

دوربین تحت شبکه چیست یا دوربین سیپ چیست سوالی پرتکرار در میان کاربران میباشد که پاسخ آن را در این مقاله به شما کاربران عزیز دادیم، در ادامه مطلب در نظر داریم اشاره کوچکی به انواع دوربین تحت شبکه نماییم. امروزه دوربین تحت شبکه در دو مدل دام و بولت تولید و توزیع میگردد که شاید نام این دوربین ها زیاد به گوشتان خورده باشد. دوربین تحت شبکه دام به دوربین های گنبدی شکل گفته میشود که این تعبیر به علت معنی لغوی dome که به معنای گنبد است، میباشد، در حالی که دوربین تحت شبکه بولت به دوربین های استوانه ای و لوله ای گفته میشود که ریشه این تعریف هم از اسم bullet گرفته شده که به معنای لوله یا همان گلوله است.دوربین تحت شبکه چیست

دوربین سیپ دام و بولت در اصل با هم تفاوت های بنیادین خاصی ندارند و فقط به علت تفاوت شکل ظاهری و زاویه دید آنها در مکان های مختلف و موقعیت های گوناگون مورد استفاده قرار میگیرد. دوربین سیپ بولت به علت ظاهر خاص و متفاوت خود، خیلی راحت تشخیص داده شده و بیشتر در معرض اقدامات خرابکارانه قرار میگیرد و همچنین این دوربین ها را در ارتفاع پایین نباید نصب کرد، در حالی که دوربین های دام باید در ارتفاع پایین نصب شوند و به علت ظاهری که دارند، خیلی مورد توجه قرار نمیگیرند.

تفاوت هایی که در میان این دو دوربین میتوان اعلام کرد، درابتدا نوع نصب آنها میباشد. دوربین تحت شبکه گرنداستریم دام به راحتی در فضای باز و بسته و با قابلیت نصب در سقف یا دیوار صورت میگیرد و اگر شما بخواهید میدان دید دوربین دام را تغییر دهید باید محل نصب آن را نیز عوض کنید. در حالی که دوربین های بولت بهتر است در کنار دیوار نصب شوند و به دلیل داشتن پایه، نصب آسان تری دارند. تفاوت دیگری که میان دوربین تحت شبکه گرنداستریم دام و دوربین تحت شبکه گرنداستریم بولت میباشد، زاویه دید آنها میباشد.

دوربین های دام دارای لنزهای کوچکتری نسبت به دوربین های بولت هستند، زیرا شکل خاص دوربین بولت جایگذاری لنزهای بزرگتر را آسان تر میکند، بنابر این دوربین های بولت را در هر مکانی که به دوربین نیاز دارید به راحتی میتوانید استفاده کنید و میدان دید دوربین را جابجا کرده و به راحتی تغییر دهید. مجموعه ایمن ارتباط در این مقاله سعی به پاسخ سوال دوربین تحت شبکه چیست برای آگاهی بیشتر کاربران نمود، همچنین شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید انواع دوربین گرنداستریم تحت شبکه با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *