مقالات

راه اندازی سوئیچ شبکه

راه اندازی سوئیچ شبکه

روش راه اندازی سوئیچ شبکه

مجموعه ما با سالها تجربه و کسب اطلاعات در زمینه راه اندازی ویپ و راه اندازی سوئیچ شبکه، در این مقاله به ارائه توضیحات چگونگی راه اندازی سوئیچ شبکه خواهد پرداخت. در ابتدا به معنی و عملکرد سوئیچ شبکه خواهیم پرداخت. سوئیچ شبکه، دستگاه های درون یک شبکه را متصل میکند و بسته های داده را به دیگر دستگاه ها ارسال میکند. یک سوییچ شبکه برخلاف روتر، فقط داده ها را به دستگاهی که برای آن در نظر گرفته شده است اعم از، یک سوئیچ دیگر، روتر یا رایانه یکی از کاربران ارسال میکند، نه به شبکه های چند دستگاه. انواع سوئیچ شبکه با امکان اتصال همه دستگاه ها از جمله رایانه ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، اشتراک گذاری منابع را آسان می کنند.

به لطف سویچ شبکه، این دستگاه های متصل می توانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون در نظر گرفتن مکان آنها در ساختمان یا محوطه دانشگاه با یکدیگر صحبت کنند. به عبارت کلی میتوان گفت، ایجاد یک شبکه تجاری کوچک بدون راه اندازی سوئیچ شبکه برای اتصال دستگاهها به یکدیگر امکان پذیر نیست. همانطور که یک سوییچ شبکه چندین دستگاه را برای ایجاد یک شبکه متصل می کند، یک روتر نیز چندین سوئیچ و شبکه های مربوطه را متصل می کند تا یک شبکه بزرگتر را تشکیل دهد. این شبکه ها ممکن است در یک مکان واحد یا در چندین مکان باشند.

هنگام ایجاد یک شبکه تجاری کوچک، به راه اندازی سوئیچ شبکه و یا چند روتر نیاز دارید. روتر علاوه بر اتصال چندین شبکه به یکدیگر، به دستگاه های تحت شبکه و کاربران نیز امکان دسترسی به اینترنت را می دهد و در نهایت، یک روتر به عنوان توزیع کننده عمل میکند به طوری که ترافیک را هدایت و کارآمدترین مسیر را برای اطلاعات، در قالب بسته های داده، برای سفر در سراسر شبکه انتخاب می کند و کسب و کار شما را به دنیا متصل می کند، اطلاعات را در برابر تهدیدات امنیتی محافظت می کند و حتی تصمیم می گیرد که کدام دستگاه ها بر دیگران اولویت دارند.

سوئیچ شبکه انواع مختلفی دارد و سوئیچ های مختلف کاربردها و عملکردهای متفاوتی دارند. آنها ممکن است در 16، 32 یا 64 پورت و همچنین در سرعت های مختلف پورت ارائه شوند. سرعت اولیه 10 مگابیت در ثانیه و سپس 100 مگابیت است. و امروز سوئیچ اترنت گیگابیتی سریع تری نیز داریم که 1000 مگابیت در ثانیه را درک می کند. سوئیچ شبکه هایی که دارای پورت های بیشتر یا سرعت بالاتر هستند برای شرکت های با ابعاد بزرگتر مناسب میباشند.

راه اندازی سوئیچ شبکه

نحوه راه اندازی سوئیچ شبکه

شما کاربران گرامی برای راه اندازی سوئیچ شبکه چه سوئیچ شبکه مدیریتی باشد، چه سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، اساساً نحوه استفاده از آن برای شما یکسان است. به طور کلی برای راه اندازی سوئیچ شبکه در مجموعه ابتدا باید سوئیچ باید به شبکه و منبع تغذیه دسترسی داشته باشد و مودم را که دستگاهی است که سیگنال را به شبکه می آورد، به خط ورودی اترنت وصل کنید. در قدم بعدی، باید روتر را به مودم وصل کنید، زیرا روتر آدرس شبکه خصوصی را به آدرس عمومی ترجمه می کند تا به تمام دستگاه های شبکه متصل حق دسترسی به اینترنت را بدهد.

سومین فعالیت جهت راه اندازی سوئیچ شبکه این میباشد که کابل اترنت را به یکی از پورت های سوئیچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر را به یک دستگاه سیمی مانند کامپیوتر متصل کنید. این مرحله را برای اتصال همه تلفن ویپ ها، سرورها، لپ‌تاپ‌ها یا سایر دستگاه‌های اترنت تکرار کنید. سپس، یک کابل اترنت را به یکی از پورت های پشت سوئیچ شبکه وصل کنید و سر دیگر کابل را به یکی از پورت های اترنت در پشت روتر وصل کنید. در این مرحله، سوئیچ شبکه در حال تبدیل شدن به پسوند روتر است. شما یک خروجی را به روتر خود وصل می کنید، و خروجی های دیگر فقط آن اتصال را جدا می کنند تا اتصالات بیشتری به شما بدهند.

در این مرحله آداپتور برق ارائه شده را به پورت برق روی سوئیچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر را به پریز برق وصل کنید. در واقع اگر سوئیچ شبکه poe باشد، میتوانید این مرحله را حذف کنید و پس از اتمام اتصال با استفاده از مراحل فوق، راه اندازی سوئیچ شبکه شما انجام شده است. شما عزیزان میتوانید با تماس با شماره 41525 با همکاران مجموعه ما ارتباط برقرار کرده و علاوه بر مشاوره گرفتن در زمینه خرید سوئیچ شبکه مناسب خود، در رابطه با راه اندازی سوئیچ شبکه نیز مشاوره گرفته و یا با حضور نیروهای مجرب ما خدمات voip را با بهترین کیفیت دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *